Mooie nieuwe actiemodellen voor de maand Oktober!!

Mooie nieuwe actiemodellen voor de maand Oktober!!

Ook deze maand weer exclusieve Thomas Earnshaw modellen in de aanbieding!

Je hoort het om je heen… mensen hebben een soort van najaars-blues door alle regenval en de kortere dagen… Wat is er nou mooier om dat tegen te gaan dan jezelf goed te verwennen met een exclusief Earnshaw horloge?? Wij hebben speciaal voor dit sentiment enkele extra mooie modellen geselecteerd om ‘model van de maand’ te zijn… Als damesmodel hebben wij gekozen voor de ‘Lady Kew automatic’ ES-8064-05 en het herenmodel van deze maand is een ‘braceletmodel’ van de Longitude serie van Earnshaw de Longitude Automatic ES-8006-11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *